BSA Accessible Design Award: Framingham State University Science Complex Addition and Renovations

This four-story new building connected to an existing facility presents excellent execution of both a complex site program and a complex building program, though site design is its greatest strength. The client’s commitment to universal design is reflected by their willingness to take on the topographical challenge of removing eight full feet of grade to make the site accessible. A previously very steep incline is made more serviceable without using ramps. The project is an inspirational prototype. For more information on this project visit http://designawards.architects.org/projects/accessible-design/framingham-state-university-science-complex-addition-and-renovations/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *